Lentile cu tratament Antireflex

 
Antireflex

Lentilele cu tratament Antireflex,

Se zgarie greu si sunt extrem de dure oferind o protectie foarte mare in cazul unui traumatism in zona ochilor. O lentila de ochelari are in mod normal reflexii intre 8 - 20%. Cu ajutorul tratamentului antireflex, aceste reflexii se reduc pana la 1- 4% in functie de tipul de antireflex.
Cu ajutorul unui tratament antireflex aplicat pe o lentila veti vedea mai clar si mai bine datorita transparentei marite.
Lentila cu tratament antireflex subliniaza culoarea si estetica ochilor dumneavostra si maresc rezistenta lentilei din material organic la actiuni mecanice in viata de zi cu zi deoarece sunt asociate cu tratamente de durificare.

Tratamentul antireflex asigura o protectie sporita impotriva luminii artificiale si in special in cazul conducerii pe timp de noapte.
Aţi observat, desigur, că prin folosirea lentilelor convenţionale, fără tratament antireflex, vederea dumneavoastră este mult mai expusă sursei de lumină naturală sau artificială. Indiferent că lucraţi la calculator, în medii cu lumină artificială, sau conduceţi noaptea, tratamentul antireflex elimină disconfortul şi senzaţia de ochi obosiţi şi iritaţi.

Beneficiile lentilelor ANTIREFLEX: Antireflex teflon
1.protecţie vizuală maximă;
2.confort vizual sporit;
3.vedere clară la citit şi la distanţă;
4.eliminarea reflexiilor iritante;
5.percepţia naturală a culorilor;
6.claritatea imaginii;
7.aspect placut datorită culorilor folosite;
8.transparenţa mai mare;
9.aburire scazută la schimbarea de temperatură;
10.curăţare mai uşoara a lentilei;
11.creşterea rezistentei la zgârieturi.

Puteti alege, lentilele din sticla minerala, plastic (sticla organica) sau policarbonat cu o claritate sporita, oferite de:
ZEISS, HOYA si ESSILOR