Lentile Sticla Organica (Plastic)

 
Lentile Plastic

Lentilele din sticla organica (plastic), comercializate de firma noastra,

Sunt considerate mai bune decat lentilele de sticla deoarece sunt mai usoare, se sparg mai greu si in cazul in care se sparg, nu taie ca sticla.

Pentru lentilele de plastic exista tratamente de:

- durificare,
- antireflex,
- strat hidro-oleofob (anti aburire - lentila se curata mult mai bine si aluneca apa de pe lentila mult mai repede)
- stratul antistatic (praful si murdaria nu mai adera la lentila atat de usor),
- colorari ale lentilei uni sau degrade 25%-90%,
- stratul fotocromic (sau heliomatul pe gry si maro)
- filtrul PC (benefic persoanelor ce lucreaza timp indelungat la PC).


Pentru persoane cu dioptrii mari sunt disponibile lentile cu indice mare de refractie
1.56; 1.59;1.6;1.67; 1.7;1.74 ;1.76 rezultand lentile mai usoare, lentile cu o claritate imbunatatita, lentile mai subtiri, mai estetice si mai durabile in timp.
Materialele din care sunt fabricate lentilele subtiate, sunt mai durabile si mai flexibile, putand fi montate pe orice tip de ochelar ( rama de vedere sau rama de soare).

Lentilele din sticla sunt de doua tipuri:
Normale:
Ele pot fi folosite pentru multe tipuri de prescriptii. Acestea sunt mai usoare, si se pot monta pe diferite feluri de rame.

Asferice:
Lentilele de sticla pot fi facute si dintr-un tip special de sticla. Aceste tipuri de lentile sunt mult mai subtiri decat cele normale, si sunt potrivite celor care au nevoie de o corectie mai mare si necesita lentile normale groase.

Puteti alege, lentilele din plastic (sticla organica) oferite de:
ZEISS, HOYA si ESSILOR

Cabinet optica medicala   Consultatii oftalmologice   Determinare dioptrii   Consultatii speciale pentru copii cu aparatura moderna   Montaj lentile ochelari de vedere rame de ochelari accesorii ochelari   Ochelari ochelari de vedere ochelari de soare   lentile de contact rame de ochelari   optica medicala ochii eye optica modele rame lentile heliomate lentile antireflex lentile plastic lentile sticla lentile policarbonat lentile progresive lentile bifocale consulatii   oftalmologie miopie optician dioptron refractometru strabism   corectare vedere astigmatism rame de ochelari lentile de ochelari lentile de vedere clinica de oftalmologie rame ieftine  lentile zeiss lentile hoya lentile essilor lentile calculator